pühapäev, 1. veebruar 2015

Pestomarinaadis kanafilee

Kevad on hinges! Päikesepaistelistel ilmadel olen terrassil ja naudin linnulaulu, tilkuvaid räästaid ja soojendavat päikest. Grill on aastaringselt terrassil ning miks mitte grillihooaega avada. Väga häid linnuliha retsepte leiab netist.  Pestot olen eelnevalt vaid salatites kasutanud, seega olin põnevil alloleva retsepti tulemusest. Liha jäi peale grillimist õrn, küüslaugukettad andsid maitsva alatooni.

Koostis:
750 g broilerifileed
soola, pipart

Marinaad:
4 sl pestot
4 sl õli
2 sl valgeveiniäädikat
4 küüslauguküünt viilutatuna

Mina tampisin filee tükid õhemaks ja maitsestasin soola, pipraga. Sega marinaadiained omavahel ning pane koos linnulihaga kaussi. Kata toidukilega ja jäta soovitavalt ööpäevaks külmikusse maitsestuma. Vahetult enne grillimist maitsesta soovi korral veidi veel soola ja pipraga ning küpseta grillil mõlemalt poolt.