Kõikide magustoitude kõrval on tore vahest midagi soolast süüa. Püreesupid on väga maitsvad ning kergesti valmistatavad.
Koostis:
450 g brokkolit
2 kartulit
1 porgand
1 puljongikuubik
1,5 dl vahukoort
100 g riivitud suitsujuustu
tilli
Koori kartulid ja porgand ning lõika tükkideks ning lõika ka brokkoli väiksemaks. Keeda potis puljong ja lisa porgand ja kartul. Nii 10 minutit hiljem lisa brokkoli ja keeda veel nii 10 minutit või kuniks köögivili on pehme.
Enne püreestamist võid osa puljongist kaussi valada, et supp väga vedel ei tuleks. Hiljem saad vajadusel seda alati lisada ja supi paksust reguleerida. Võta pott tulelt, vala hulka vahukoor ja riivitud suitsujuust. Püreesta supp saumikseriga.
Enne serveerimist kaunista supp tilli ja röstitud seemnetega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar