Kevad on suurepärane aeg, mil saab värskeid köögivilju tarbida. Tegin täna värskeid kartuleid vorstikastmega. Ai pagan, kui hea see oli! Nii lihtne, nii maitsev ja ometigi valmistan midagi sellist miskipärast nii harva. Et ennast mitte katki süüa, siis päris ausalt ootan homset päeva, et viimane törst kastet kartulitega nahka pista :)
Koostis:
400 - 500 g vorsti
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
1 spl jahu
4 dl piima
1-2 dl vett
soola, pipart
Prae tükeldatud vorst ja hakitud sibul pannil kuldseks. Lisa katki pressitud küüslauguküüned ja jahu. Pruunista mõni minut. Lisa piim, vesi ja maitseained ning hauta tasasel tulel nii 8 minutit.
Serveeri värskete kartulite ja kodujuustu-avokaado salatiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar