Jahedad ilmad soosivad vormiroogade küpsetamist. Lillkapsa-singivorm sobib ideaalselt eraldi roana, kui ka lihatoidu kõrvale. Mina tegin allolevast kogusest 3 portsu ramekin-vormides kanaliha kõrvale.
Koostis:
100 g lillkapsast
1 keedetud kartul
80 g taisemat sinki
2 sl majoneesi (Hellmans)
1,5 dl riivitud juustu
pipart
või
Keeda lillkapsa õisikuid soolaga maitsestatud vees nii 5 minutit. Seejärel nõruta ja sega tükeldatud kartuliga ning vala võiga määritud ramekin- või ahjuvormi. Lõika sink väikesteks tükkideks, lisa veidi pipart ja riivitud juust ning sega mass majoneesiga korralikult läbi. Kalla juustu-singisegu lillkapsa-kartulisegu peale ning küpseta 10-15 minutit 170 kraadi juures.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar