teisipäev, 28. aprill 2020

Piprased hiidrevetid

Koostis:
800 gr - 1 kilo puhastatud hiidkrevette
2 tšillikauna
3-4 küüslauguküünt
3-4 sl magusat tšillikastet
soola
pipart
või

Tükelda tšillikaunad ja küüslauk ning pruunista kergelt võis kuumal pannil. Seejärel lisa krevetid ja sega aeg-ajalt, kuniks krevett on saavutanud roosaka jume. Soovi korral võib lisada ka magusat tšillikastet ning veel siis kuumutada möned minutid. Maitsestada soola ja pipraga.





Kõrvale sobib toorsalat:
avokaado
paprika
kirsstomat
kurk
keedetud muna
seemned (röstitud seedriseemned näiteks)
50 gr juustu
värske till
õli
sool
pipar
veidikene sidrunimahla

Salati materjal tükeldada ning segada. Maitsestada soola, pipra, sidrunimahla ja vähese õliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar