Täna valmis õhtusöögiks BBQ kastmes kanakintsud praekartuli ja kreekasalatiga. BBQ maitselised kanakintsud said väga mõnusad, järgmine kord teen kindlasti neid kanatiibadega ja valmimisaeg on ka siis lühem.
3 kanakintsu
0,75 dl jahu
soola, pipart
4 spl BBQ kastet
1 spl mett
2 spl magusat tšillikastet
õli
Sega omavahel jahu, sool ja pipar ning paneeri kintsud selles. Kuumuta pannil õli (seda peaks olema nii veidi alla sentimeetri panni põhjast, st ikka rohkesti), ja pruunista kintsud õlis. Kuumuta paksupõhjalises potis BBQ kaste, mesi ja tšillikaste ning pane küpsenud kintsud sinna sisse. Jälgi, et kõik kintsu küljed saaksid kastmega kaetud. Lase kintsudel kastmes nii 15 podiseda.
Serveeri näiteks kartuli ja mõne hea salatiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar