Enne, kui õhtusööki hakkasin valmistama, küsisin abikaasa käest, mida ta eelistab, kas läätsesuppi või tatraputru lihaga. Mul on hea meel, et ta valis teise variandi :) Õhtusöök sai ülimaitsev! Ma sõin kaks taldrikutäit ja hetkel seda retsepti siia üleskirjutades mõtlen sellele portsule, mis järgi jäi :) :)
300 g broileri hakkliha
1 sibul
1 porgand
1,5 dl tatratangu
ca 35 g võid
5 dl keevat vett
soola, pipart
Pruunista hakkliha pannil õlis, siis lisa riivitud porgand ja hakitud sibul, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta läbi. Kuumuta tatar potis sulanud võis kergelt kuldseks (umbes 5 minutit). Lisa praetud hakkliha-sibula-porgandi segu ning seejärel lisa keev vesi. Kata pott kaanega ning hauta tasasel tulel 30-40 minutit, kuni tatar on pehme.
Serveeri külma kastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar