See kannab küll supi nime, aga mina seda ei teinudki vedelamaks, jätsin sellise paksema konsistensi.
Koostis:2 keskmist kartulit
400g konserv purustatud tomateid
1 sibul
1 suurem porgand
500g kanarinnafilee0,7l kanapuljongit
3spl oliivõli
75g riivitud juustu
soola, pipart
peenestatud peterselli
Tükelda köögivili ning pane oliivõliga kaetud pannile. Lisa puljong ning kõige peale kanafilee tükid.
Lase madalal tulele nii 40-45 minutit podiseda. Tõsta mõned kanatükid välja ning püreesta köögivili osade kanafilee tükkidega (võid ka kõik kanafileed välja tõsta). Kanafilee, mille välja töstsid, rebi liha kahvlitega lahti ning lisa koos riivitud juustuga tagasi potti. Kes soovib vedelamat suppi, lisab puljongit ka juurde. Lase veel nii 5-7 minutit kaane all podiseda. Maitseseta peterselliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar