neljapäev, 20. november 2025

Köögivilja püreesupp kanaga

See kannab küll supi nime, aga mina seda ei teinudki vedelamaks, jätsin sellise paksema konsistensi.

Koostis:

2 keskmist kartulit

400g konserv purustatud tomateid

1 sibul

1 suurem porgand

500g kanarinnafilee

0,7l kanapuljongit

3spl oliivõli

75g riivitud juustu

soola, pipart

peenestatud peterselli

Tükelda köögivili ning pane oliivõliga kaetud pannile. Lisa puljong ning kõige peale kanafilee tükid.

Lase madalal tulele nii 40-45 minutit podiseda. Tõsta mõned kanatükid välja ning püreesta köögivili osade kanafilee tükkidega (võid ka kõik kanafileed välja tõsta). Kanafilee, mille välja töstsid, rebi liha kahvlitega lahti ning lisa koos riivitud juustuga tagasi potti. Kes soovib vedelamat suppi, lisab puljongit ka juurde. Lase veel nii 5-7 minutit kaane all podiseda. Maitseseta peterselliga.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar