Kreemine kana-peekoni strooganov spinatiga sobib argiõhtutesse suurepäraselt.
Koostis:500 g kanafileed
150 g peekonit
1 väiksem sibul
3 küüslauguküünt
2 dl kanapuljongit
1 sl Worcesterhire kastet
3 dl hapukoort
100 g toorjuustu
100 g spinatit
1 sl suitsust paprikat
sool, pipar
pastat vastavalt oma eelistustele
Tükelda peekon ning küpseta pannil krõbedaks ning tõsta pannilt ära. Samas rasvas kergelt nii 2-3 minutit pruunista tükeldatud sibul ja küüslauk. Tükelda kanafilee ning prae teisel pannil, lõppjärgus maitsesta soola, pipra ja suitsutatud paprika maitseainega.
Kui kana on küpsenud, lisa kõik muud ained: kanapuljong, hapukoor (võib kasutada ka rõõskkoort), toorjuust, Worcesterhire kaste, läbi praetud peekon, sibula-küüslaugu segu ning spinat. Lase kaane all nii 10-12 minutit vaiksel tulel podiseda. Samal ajal juba valmista ka pasta vastavalt pakendil toodud juhendile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar