Koostis:
peotäis tükeldatud rooma salatit
väiksem avokaado
1 pirn
2 sl võid
1 sl mett
150 g kitsejuustu koorikuga
maitsestamiseks palsamiäädikakreemi, oliivõli, musta pipart
soovi korral pähkleid (seedermänni, kreeka)
Eemalda pirnidelt otsad, lõika sektoriteks ning eemalda ka südamik. Kuumuta pannil või, lisa mesi ning sega. Tõsta pannile pirniviilud ja prae või-mee segus mõlemalt lõikepoolelt kuldseks, kuni pirn karamelliseerub.Tõsta pirnid pannilt ära ning sama või-meesegus prae 1cm paksust kitsejuustuketast mõlemalt küljelt, kuni see saab kergelt värvi. Kokku ca 2-3 minutit.
Tükelda rooma salat, avokaado, lisa pirni sektorid. Nirista õli, vajadusel lisa pipar ning kõige krooniks aseta kitsejuust, millele nirista palsamiäädikakreemi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar