neljapäev, 4. juuni 2015

Karrine kikerhernesalat

Õhtusöögiks valmis tõsiselt kiire ja maitsev salat, mida sobib ka mõne kergema grillroa kõrvale pakkuda.

Allolevast kogusest jagub kahele.


Koostis:
1 purk (400 g) kikerherneid
1 avokaado
2 tomatit
1/2-1 spl karripulbrit
2 spl sojakastet
2 spl majoneesi
meelepärast rohelist salatit, nt spinatit
õli

Kuumuta pannil õli ja lisa sellele eelnevalt kurnatud kikerherned. Prae 3 minutit ning lisa sojakaste ja karripulber. Sega hoolikalt läbi ja prae veel mõned minutid. Võta pann tulelt ja lase jahtuda. Eemalda avokaadolt kivi ja koor ning tükelda väiksemaks. Tükelda ka tomatid ning pane kaussi avokaado juurde. Lisa sinna maitsestatud kikerherned ning majonees. Sega korralikult läbi ja serveeri salatipadjal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar