teisipäev, 1. märts 2016

Kana-bataadi pada

Vot see on tõeliselt hea pajaroog kevadiselt jahedasse ilma. Vürtsid annavad kehale soojust ja maitseb teine ka suurepäraselt.

Koostis 3-le:
ca 500 g kanafileed
1 suurem bataat e maguskartul
1 suur punane sibul
pöidlasuurune tükk ingverit
1 punane tšilli
2 küüslauguküünt
2-3 tl karripulbrit
500-600 ml köögiviljapuljongit
200 ml kookospiima
0,5 suvikõrvitsat
2 spl oliivõli praadimiseks


Kuumuta pannil 1 spl oliivõli ning prae kõrgel kuumusel kanafilee kuldseks.

Haki sibul, ingver, küüslauk ja seemnetest puhastatud tšillikaun peeneks. Kuumuta potis 1 spl oliivõli ning prae sibulaid 4-5 minutit klaasjaks. Lisa küüslauk, ingver ja tšilli ning kuumuta veel minut. Lisa karripulber ja sega läbi. Tõsta kana ja kooritud ning 2x2 cm tükkideks lõigatud bataat potti ning sega korralikult läbi. Tõsta kuumust ja vala potti köögiviljapuljong, just niipalju, et kana ja bataadi vaevalt ära kataks. Lase keema tõusta, keera kuumus maha ja lase kaane all 35-40 minutit podiseda ning lisa kuubikuteks lõigatud suvikõrvits.

Lase veel 7-10 minutit podiseda ning kui bataat on päris pehme ja kana küps, siis lisa kookospiim. Kuumuta veel korraks keemiseni ja tõsta tulelt. Serveeri riisiga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar