kolmapäev, 25. veebruar 2015

Mesine kala pistaatsiapähklitega

Seekord valisin õhtusöögiks magusamaitselise kala. Tundub alguses ehk veidi võõrana, kuid maitse on väga hea. Mesi, sinep ja lõhe sobivad kenasti omavahel kokku.

Koostis:
ca 700 g lõhefileed
60 g kooritud ja purustatud pistaatsiapähkleid
100 gr Inglise sinepit (Felix)
90 gr mett
soola, pipart
tilli, peterselli


Tükelda maitseroheline ja sega kausis kokku kõik katte materjalid. Vajadusel peenesta pähklid blenderis, kuid mitte väga peeneks tolmuks. Puhasta kala luudest ja kata seguga. Mesi peaks selline paksem olema, et ta kalalt maha ei valguks.Küpseta 20 minutit 195 kraadi juures.

Serveeri näiteks avokaado-greibisalatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar