pühapäev, 17. aprill 2016

Panni lihakas

Tänase õhtusöögi nimetus laekus abikaasa sõnavarast - lihakas :) Aga tõesti, tervel pannil on ju vaid liha. Valmistada on rooga ülimalt lihtne ning on suurepärane suutäis inimesele, kes armastab liha süüa. Isegi mina, kes lihast väga lugu ei pea, tahtsin teist tükki endale taldrikule haarata.

Koostis:
300 g peekonit
500 g hakkliha
150 g riivitud mozzarellat
1 väike paprika
soola, pipart
1 tl paprikapulbrit
1 tl mett
3 tl soyakastet

Laota malmpannile peekoniribad ringi-ratast (nagu pildil) nii, et mingi osa peekonist jääb üle panni ääre. Lisa hakkliha ning riputa peale maitseained. Puista üle riivitud mozzarellaga ning sellele pane peale tükeldatud paprika. Seejärel keera üle panni ääre jäänud peekoniribad panni keskele. Sega omavahel mesi ja soyakaste ning pintselda panniroog üle. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit, seejärel alanda kuumus 190 kraadi peale ja küpseta veel 30 minutit. 
Ja nii lihtsalt üks hea lihane roog valmibki.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar