teisipäev, 20. september 2016

Porrune sea sisefilee

Jätkan taas sea sisefilee teemadel. Sel korral valmis notsu porru ja uskuge või mitte - rosinatega. Üldiselt ma ei armasta rosinaid toidu sees, kuid antud roas on nad nii head ja annavad huvitava maitsenüansi notsule. Toit valmib kiirelt ning sobib igati argiõhtutesse.

Koostis:
500-600 g sea sisefileed
1 suurem porru 
sool
must pipar
2 dl 35% rõõska koort
2 sl puljongit
1 tl kaneeli
suur peotäis seemneteta rosinaid

Lõika sea sisefilee 4 cm paksusteks viiludeks, mulju peopesaga lapikumaks, maitsesta soola ja pipraga ning prae võis. Kui lihatükid on kergelt pruunistunud, tõsta need kõrvale. Lõika porru juppideks ning prae neid samal pannil mõned minutid. Lisa rõõskkoor, puljong, kaneel ja rosinad. Kuumuta kergelt läbi. Tõsta lihatükid uuesti pannile, kuumuta 5 minutit.

Serveeri keedetud kartuliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar