pühapäev, 24. jaanuar 2016

Hakklihakaste

Hakklihakastmeid on võimalik teha mitmel erineval moel. Olen seni kasutanud vorstikastme retsepti põhja ja see on iga kell kindla peale minek. Täna oli tahtmine eksperimenteerida ning tulemus oli suurepärane.

Koostis 3-le:
300 g kana- vm hakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
5 spl tomatipastat
1 dl rõõskkoort
5 dl vett
1 spl jahu
soola, pipart, muskaati
võid praadimiseks

Pruunista pannil hakkliha ja hakitud sibul. Lisa purustatud küüslauguküüs ja raputa peale jahu. Sega korralikult läbi ja lisa tomatipasta, rõõskkoor ja vesi. Lase madalal temperatuuril keema tõusta ja hauta nii 7-10 minutit. Maitsesta soola ja pipra ning soovi korral muskaatpulbriga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar