laupäev, 21. november 2015

Juustuga täidetud õhukesed pannkoogid

Nädalavahetuse hommikud on kujunenud meil kodus võistluseks. Kes enne jõuab küsida: "Mis sa hommikusöögiks pakud?", siis vastaja peab laua katma. Mu usin abikaasa oli kaval, esitas küsimuse nii vara hommikul, kui ma ei osanud veel söögile mõeldagi :) Mis seal ikka, köögis toimetamine mulle meeldib (ilmselt mingil määral ka mu kallikesele, kes aitas kenasti juustu riivida) ja miks mitte valmistada mõnusaid täidetud pannkooke juustu ja vähese vorstiga. 

Ai kui head need said! Klaasiga külma piima ka kõrvale ja mida sa hing veel oskad päikesepaistelisel laupäevahommikul tahta :)


Koostis:
4 dl piima
2 muna
2 dl jahu
0,25 tl soola
2 sl sulavõid
150 g riivitud juustu
75 g tükeldatud vorsti
3 sl majoneesi

Sega nisujahu soola ja 2 dl piimaga ning pidevalt segades lisa ülejäänud piim, munad ja sulavõi. Sega juust, vorst ja majonees omavahel. Pane pannile tükike võid ja valmista ülepannipannkoogid. Kui üks pool on küpsenud ja koogi ümber keerad, lisa küpsenud poolele juustuvorsti segu nii, et see kataks poolt pannkooki. Siis tõsta täitmata pool täidisega täidetud pannkoogi peale ja see veel omakorda tõsta pooleks ning küpseta minutike mõlemalt poolt, et juust saaks kenasti sulada.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar