esmaspäev, 16. november 2015

Kalkuni-juustuvorm

Argipäevasteks õhtusöökideks sobivad vast igas peres road, mis valmivad kiiresti. Alloleva valmistamine võtab aega nii 40 minutit ja nii valmibki mõnusalt juustune kalkunivorm.

Koostis:
600 g kalkunifileed
0,5 suvikõrvitsat

Kaste:
3 dl piima
2 sl jahu
200 g riivitud juustu
0,5 tl soola
0,25 tl karrit
0,5 tl musta pipart
võid või õli
soovi korral tilli


Tükelda kalkunifilee ja pruunista pannil võis või õlis ning maitsesta kergelt soola ja pipraga. Tõsta kalkunitükid võitatud vormi. Kastme valmistamiseks sega potis piim ja jahu ning kuumuta kogu aeg segades keemiseni. Seejärel tõsta pott tulelt, lisa maitseained (sool, pipar, karri) ja juust. Sega läbi. Viiluta suvikõrvits ja laota see kalkuni peale. Seejärel vala kaste vormi, riputa peale tilli ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 min.

Serveeri riisi või näiteks kartulipudruga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar