kolmapäev, 24. veebruar 2016

Kanapada (või kalapada) kookospiimaga


Täna oli plaanis teha sööki lõhefileest. Olles toidupoes ja täites korvi kalapaja jaoks vajalike köögiviljadega, selgus kalaleti ees, et mida ei ole, on lõhefilee. Mis seal siis ikka - otsustasin, et koostisained jäävad kõik samaks, kuid kala asendan kanaga. Peab tunnistama, et õhtusöögiks valmis tõeliselt maitsev roog. Nii et julgelt võib teinekordki kala kana vastu vahetada või siis vastupidigi.


Koostis 4-le:
8 kartulit
3 sl võid
1 punane ja 1 kollane paprika
1 porru
0,5-1 suvikõrvitsat
0,5 punast chillit
1 tl soola
500 g kanafileed või luudeta lõhet/forelli
1 purk kookospiima (või rõõskkoort)
murulauk

Koori kartulid. Lõika väikesteks kuubikuteks. Pese ja nõruta hästi. Prae kartul suurel pannil võis keskmisel kuumusel pehmeks. Lõika paprikad, porru ja suvikõrvits väikesteks kuubikuteks. Prae neid koos kartulitega nii 5 minutit ja lisa sool ja kookospiim. 

Lõika kana või kala väikesteks kuubikuteks. Prae see võis ning maitsesta. Sega kana või kalatükid ettevaatlikult kartulite ja köögivilja hulka. Puista murukauk pinnale ja serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar