laupäev, 6. veebruar 2016

Kartuli muffinid

Kartuli muffinid on tõesti suurepärane leid, mida soolase kastme või mõne muu prae kõrvale pakkuda kartulipüree asemel näiteks. Mina serveerisin neid mandlihõngulise kanaga. Tõesti võrratu kooslus!

Koostis (3-le):
4 suuremat kartulit
25 g võid
2 suuremat muna
soola, pipart
1 1/2 dl riivitud juustu
peale riputamiseks ka riivitud juustu

Keeda kartulid pehmeks, kurna ja püreesta. Lisa või, munad, sool, pipar ja 1 1/2 riivitud juustu. Sega ained ja vala muffinivormidesse. Ise kasutasin ramekinvorme, mille täitsin küpsetuspaberiga. Ahjus kerkis muffin nii 2 cm, siis hea, kui küpsetuspaber hoiab seda ahju laiali valgumast. Riputa peale ka veidi juustu, küpseta 225 kraadi juures 15 min.
Serveeri kuumana.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar