teisipäev, 12. mai 2015

Tatrahautis kanaga

Tatar on üks mu viimase aja lemmikuid, valmib teine õhtusöögiks ka imekiiresti, ilma et peaks ise pliidi juures seisma ja kulpi keerutama :) Sel korral tegin siis tatrahautise ahjus koos kanaga.

See lihtsalt oli maitsev!


Koostis:
1 sibul
2 dl keetmata tatart
500 g kanaliha 
2 dl puljongit
1 dl rõõskkoort
100 g riivitud suitsujuustu
soola, pipart

Tükelda sibul ning prae pannil kuldseks. Laota ahjuvormi. Loputa hoolega tatar ning pane see ahjuvormi sibula peale. Kui kasutad toorest kanaliha, siis prae see pannil kuldpruuniks, maitsestades soola ja pipraga. Mina kasutasin eelmisest päevast ülejäänud grillitud kanatükke :) Aseta kana tatra peale. Seejärel vala peale puljong. Sega rõõskkoor riivitud juustuga ning vala ka see vormi. Raputa peale veidi soola ja pipart ning küpseta fooliumi all ahjus 180 kraadi juures 40-45 minutit.

Kanaliha võib väga hästi kiirel argiõhtul asendada ka lihapallidega. Õhtusöök valmib kiiresti ja on igati maitsev!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar